Home > Persona 5 Royal > Persona 5 Royal 777 Convenience Store Guide

Persona 5 Royal 777 Convenience Store Guide: All Barcode Answers

Looking for a part-time job to increase your stats? Check out our guide to find out all the barcode answers at 777 Convenience store in Persona 5 Royal.

Persona 5 Royal has got players doing several odd jobs to increase social stats and get money. These include working multiple shifts at the Beef Bowl shop, Flower Shop, and more. But as you work at some of these jobs, you have to complete several mini-games to increase your stats. When you work at the Triple Seven convenience store, you need to answer the right positions of the barcodes. So, check out our guide to know all the correct barcode answers at the 777 Convenience store in Persona 5 Royal.

advertisement
advertisement

All Persona 5 Royal 777 Convenience Store Barcode Answers

persona 5 royal 777 convenience store

So, here are all the correct barcode position answers at the Triple Seven Convenience store:

#Q1. Where is the position of the Cow Milk Barcode?
Answer: Next to the Company logo.

advertisement
advertisement

#Q2. Where is the position of the Boy Chance barcode?
Answer: Back of the Company logo.

#Q3. Where is the position of the Edo Rice Ball barcode?
Answer: Behind.

advertisement
advertisement

#Q4. Where is the position of the BW Panda Pan barcode?
Answer: Near the Tail.

#Q5. Where is the position of the Skeleton Umbrella barcode?
Answer: Behind the handle.

advertisement
advertisement

#Q6. Where is the position of the Horse Racing Newspaper barcode?
Answer: At the side of the company logo at the back (By the comment section).

#Q7. Where is the position of the Black Donut barcode?
Answer: Near the Brown Sugar description.

#Q8. Where is the position of the Zebra Ramen barcode?
Answer: Side of the Zebra Scoop.

#Q9. Where is the position of the Tiger Pattern Pants barcode?
Answer: On the tag lining.

#Q10. Where is the position of the Super Duper Vanilla Cup barcode?
Answer: Side of the character illustration.

#Q11. Where is the position of the India Ink barcode?
Answer: Right side when viewed from the front.

How to Get a Part-Time Job at the Triple Seven Convenience Store?

You can get a working job by heading to the Part time job magazine or pamphlet at the Shibuya Underground Walkway.

777 convenience store persona 5 royal

  • As you work at the 777 Convenience store, you can get 2800 Yen salary per shift. But this salary can vary more or less depending on situations during this shift.
  • You can increase your Charm by working at the Triple 7 convenience store.
  • You can get an additional 1 charm stat on the 7th, 17th, and 27th of every month during special events.
  • These special events involve giving the right answers about the position of the barcode for different products. If you get it wrong, it can decrease your charm by -1 stat.
  • In addition to that, certain confidants can also drop during your shift and increase your charm. This increases the bond with that confidant by +1 point.

That’s everything covered about the 777 Convenience Store in Persona 5 Royal. If you liked this guide, check out our more guides on the Flower shop and how to make bouquets, how to get Satanael, and more Persona 5 Royal Guides on our dedicated section right here on Gamer Tweak.