fbpx
Home > Genshin Impact > A Thousand Questions With Paimon Quiz Answers

Genshin Impact: A Thousand Questions With Paimon Quiz Answers

Here's how you can earn up to 150,000 Mora in two days in Genshin Impact.

Genshin Impact has just added yet another event titled ‘A Thousand Questions With Paimon’, providing its millions of players an opportunity to earn a lot of in-game currency. The event has already started from 18 December and it will run until December 20, 2020.

You only have two days to participate in ‘A Thousand Questions With Paimon’. Genshin Impact is arguably one of the best games released in 2020 and what makes it quite popular among the gamers is miHoYo keeps adding new features and events to keep them entertained.

advertisement
advertisement

Also Read | Genshin Impact Pirates Argh Achievement Guide: How To Unlock

There are numerous ways that players can use to collect a lot of rewards in Genshin Impact and the ongoing event is just another example of rewards players can get for free. It should be noted that players can only participate in ‘A Thousand Questions With Paimon’ if they have a minimum Adventure Rank 10.

According to miHoYo, players can take part in a 10-question quiz every day and earn up to 5000 More for giving a correct answer. The best thing about the ongoing event is if you select the wrong answer, you will be able to retry the same question again.

advertisement
advertisement

Also Read | How To Easily Activate Ancient Stele In Genshin Impact

Making your work easier, we have compiled a list of all of the questions and their correct answers. Notably, ‘A Thousand Questions With Paimon’ questions have been divided into four groups — Characters, Regions, Enemies, and Miscellaneous.

advertisement
advertisement

Genshin Impact: A Thousand Questions With Paimon Quiz Answers

Questions About Characters

1. When the Traveler is affected by Pyro, holding the Traveler’s Elemental Skill can be used to cause – Ans: Elemental Absorption

2. When the Anemo Traveler is affected by Pyro, holding the Traveler’s Elemental Skill can be used to cause an Elemental Absorption.
Ans: True

advertisement
advertisement

3. Which of the following statements about the Geo Traveler’s Elemental Skill, Starfell Sword, are false? Ans:  We can hold the Elemental Skill to stack one Meteorite on top of another.

4. Some of Lisa’s attacks can apply for the Conductive status onto monsters. What is the maximum number of Conductive stacks that may be applied?
Ans: 3

5. Which of the following characters did not have a pet turtle as a child?
Ans: Amber

6. What is Amber the Champion of in Mondstadt?
Ans: Gliding

7. Amber is the Knights of Favonius’ only:
Ans: Outrider

8. Holding Venti’s Elemental Skill allows him to generate a wind current which can be used to perform Plunging Attacks.
Ans: True

9. What is Keqing’s title in the Liyue Qixing?
Ans: Yuheng

10. Which of the following statements about Keqing is false?
Ans: Keqing can perform her Elemental Skill, Stellar Restoration, while in mid-air.

11. Xinyan is Liyue Harbor’s sole ______ Musician
Ans: Rock ‘n’ Roll

12. Which of the following statements about Xinyan is false?
Ans: Xinyan’s Passive Talent…Now That’s Rock “N” Roll! increases the damage dealt by characters being shielded by Sweeping Fervor by 15%

13. The pet that Qiqi would like to have most is:
Ans: Finch

14. The Fortune-Preserving Talisman created by Qiqi’s Talent, A Glimpse into Arcanum, lasts for 15 seconds after being triggered.
Ans: False

15. In the Story Quest “Bookworm Swordsman”, which volume of “Legend of the Shattered Halberd” did Xingqiu borrow from Chang the Ninth?
Ans: 6th

16. Xinqiu is the second son of Liyue Harbor’s:
Ans: Feiyun Commerce Guild

17. When Xiangling’s Gouba is breathing fire, if a character is in the AoE of the fire breath, they will also be affected by Pyro.
Ans: False

18. Which of the following statements about Xiangling is true?
Ans: When Xiangling uses her Elemental Skill, Gouba will deal AoE Pyro DMG 4 times.

19. Diluc used to be the Knight of Favonius…
Ans: Cavalry Captain

20. Which of the following statements about Diluc is false? –
Ans: Diluc’s Passive Talent, Tradition of the Dawn Knight, refunds 15% of the ore used when crafting Sword-type weapons.

21. Kaeya’s Elemental Burst can freeze.
Ans: False

22. Who wrote the Favonius Survival Rulebook for Klee?
Ans: Kaeya

23. Which of the following characters will not have their Charged Attacks infused by Cryo DMG by Chongyun’s Spirit Blade: Chonghua’s Layered Frost?
Ans: Klee

24. Which of the following statements about Klee is false?
Ans: Opponents who are hit by Klee’s Elemental Skill, Jumpty Dumpty, will have their Pyro RES decreased.

25. Sucrose is the assistant of the genius alchemist called?
Ans: Albedo

26. Which of the following statements about Sucrose is false?
Ans: Sucrose’s Passive Talent, Astable Invention, grants a 25% chance to return a portion of materials used in certain crafting.

27. Sucrose’s Passive Talent, Mollis Favonius, increases the Energy Recharge of all other party members by 20% of Sucrose’s Energy Recharge for 8s when Sucrose’s Elemental Skill or Burst hits an opponent.
Ans: False

28. Tartaglia’s Passive Talent, Master of Weaponry, increases the Normal Attack Level for characters in the party by 1.
Ans: True

29. What is Diona’s Constellation called?
Ans: Feles

30. Of the following Mondstadt taverns, Diona is a bartender at:
Ans: The Cat’s Tail

31. How many times will Diona’s elemental burst heal a character?
Ans: 6

32. What is Fischl’s position at the Adventurer’s Guild?
Ans: Investigator

33. What factors influence Oz’s time on the field?
Ans: Duration is fixed

34. What is the maximum number of Electro Sigils that Razor’s Elemental Skill, Claw and Thunder, can generate?
Ans: 3

35. Who is “that red, burny friend,” mentioned by Razor?
Ans: Klee

36. Which of the following statements concerning Mona’s Elemental Burst, Stellaris Phantasm, is wrong?
Ans: If Mona takes no DMG for 2s after using the Elemental Burst, she will regenerate 20% of her HP.

37. Which of the following characters does not belong to the Knights of Favonius?
Ans: Mona

38. In Jean’s Story Quest, “Leo Minor Chapter,” what is the name of Margaret’s lost cat?
Ans: Prince

39. Noelle’s Elemental Skill, Breastplate, is able to deal one instance of Geo DMG to nearby enemies. It will not generate any Elemental Particles
Ans: True

40. Which one of Noelle’s stats affects the DMG Absorption of the shield created by Noelle’s Elemental Skill, Breastplate?
Ans: DEF

41. “The second charge level of Bennett’s Elemental Skill, Passion Overload, will launch him, and this cannot be prevented by any other operations” — is this statement true?
Ans: False

42. What is the name of the night shift guard of the Northland Bank?
Ans: Nadia

43. Who occupies the eighth seat among the Eleven Fatui Harbingers?
Ans: La Signora

44. How many members does Benny’s Adventure Team have?
Ans: 1

45. What is the name of the bartender at the Angel’s Share?
Ans: Charles

46. Which of the following characters can activate treasure chests that can only be accessed through a pressure plate?
Ans: All of the above

47. Donna, an assistant at Floral Whisper flower store, is infatuated with
Ans: Diluc

48. Which of the Fatui Harbingers is Childe?
Ans: The Eleventh

49. Barbara’s Talent, Glorious Season, is able to decrease the stamina consumption of all party members when Barbara is in the party.
Ans: False

50. Barbara’s Elemental Skill “Let the Show Begin” will intermittently apply Hydro to the active character. This can be used to clear Electro from a character who has had it applied to them.
Ans: False

51. Beidou’s fleet is called:
Ans: The Crux Fleet

52. “The constructs that Zhongli, Ningguang, and the Geo Traveler summon can all be climbed” – Is this statement true?
Ans: False

53. What is the name of the board game that Ningguang invented?
Ans: Liyue Millennial

54. Which of the following statements regarding Baron Bunny is false?
Ans: Baron Bunny’s explosion delay is based on its charge time. The longer the Elemental Skill is held, the longer the delay of the explosion

Questions About Regions

1. How many Ley Line challenges can exist in Mondstadt and Liyue at any one time?
Ans: 4

2. Which of the following dishes is not a Mondstadt staple?
Ans: Mora Meat

3. Which of the following plants is not unique to Mondstadt?
Ans: Sweet Flower

4. Which of the following items does not belong to the Mondstadt region?
Ans: Snapdragon

5. Which of the following locations does not belong to the Mondstadt region?
Ans: Nantianmen

6. Which of the following characters is not a bard from Mondstadt?
Ans: Qingzhou

7. The Symbol of Mondstadt’s Hero can be found at:
Ans: Windrise

8. Wangshu Inn’s cat is called:
Ans: Wei

9. Which of the following areas do not contain any Violetgrass?
Ans: Qingxu Pool

10. In which of these locations can Dandy not be found to try a time trial challenge?
Ans: The highest point of Qingce Village

11. Who is the owner of the best pharmacy in Liyue?
Ans:  Baizhu

12. The people in Liyue believe that the adepti dwell in
Ans: Jueyun Karst

13. In Liyue, there is a plant that carefully listens to people’s singing. That plant is called:
Ans: Glaze Lily

14. Which of the following items does not belong to the Liyue region?
Ans: Wolfhook

15. Which of the following items does not belong to the Liyue region?
Ans: Horsetail

16. Which of the following does not belong to the Liyue region?
Ans: Brightcrown Canyon

17. How often does the Rite of Descension, one of Liyue’s ceremonies occur?
Ans: Once a year

18. At which of the following Liyue restaurants can you try Xiangling’s Cooking?
Ans: Wanmin Restaurant

19. From which of these locations can Musk Reef be reached via a black hole?
Ans: Cape Oath

20. Which place’s topography is the result of an Archon hurling giant spears of rock during a time of war?
Ans: Guyun Stone Forest

21. Which of the following regional specialities can be obtained from Stormterror’s Lair?
Ans: Windwheel Aster

22. What is the name of the hotel where the Fatui diplomats were staying during Mondstadt’s Stormterror issue?
Ans: Goth Grand Hotel

23. Which of the following is a signature dish at Wangshu Inn?
Ans: Almond Tofu

24. Which of the following areas do not contain any Philanemo Mushrooms?
Ans: Wolvendom

Questions About Enemies

1. Which of the following is the customary Hilichurl greeting?
Ans: Olah!

2. Which of the following elements is Boreas not immune to?
Ans: Pyro

3. Which of the following does Boreas drop?
Ans: All of the above

4. When does the Boreas fight refresh every week?
Ans: Monday 4:00 AM

5. What is the name of Anemo Hypostasis?
Ans: Beth

6. What reaction will occur when a Pyro Elemental Attack is used against Anemo Hypostasis: Beth?
Ans: Swirl

7. Using Geo attacks against Anemo Hypostasis: Beth will cause a Crystallize reaction.
Ans: False

8. When fighting Electro Hypostasis: Aleph, which of the following elements is unable to decrease the HP of its prisms?
Ans: Hydro

9. Which of the following characters is the most suitable counter to Electro Hypostatis: Aleph?
Ans: Xiangling

10. Which of the following characters is unable to destroy the rock pillars that the Geo Hypostasis: Gimel summons?

Ans: Venti

11. Which of the following is not one of the Cryo Regisvine’s weak points?
Ans: Petals

12. “The Pyro Regisvine is immune to Pyro DMG” – is this statement true?
Ans: False

13. What is the element that attacks Pyro Regisvine’s weak point?
Ans: Hydro

14. Which of the following items will not drop when fighting a Lv. 40 Electro Hypostasis?
Ans: Varjrada Amethyst Chunk

15. Which of the following statements is false?
Ans: You can attack Oceanid directly to do DMG.

16. How many types of Hydro Mimics can the Oceanid summon in total?
Ans: 8 types

17. Which of the following items can you obtain from the Unusual Hilichurl?
Ans: Cabbage

18. Which of the following monsters will not emerge from a Blossom of Revelation challenge?
Ans: Unusual Hilichurl

19. Which of the following elements is the most efficient at breaking Hydro Abyss Mage’s shield?
Ans: Cryo

20. “Cryo attacks can destroy Pyro Abyss Mage shields at the same rate as Hydro attacks” – is this statement true?
Ans:False

21. What Skill is Cryo Abyss Mage’s shield immune to?
Ans: Kaeya’s Elemental Skill

22. Attacking a Geo Slime not infused by Geo with Geo attacks will deal DMG
Ans: False

23. Which of the following statements is true about the Childe Boss Fight?
Ans: This can be done in Co-op mode

24. Which of the following statements about Geo constructs is true?
Ans: Geo constructs can be used to block certain monster attacks

25. Which of the following Hilichurl tribes does not appear at Dadaupa Gorge?
Ans: Lunar Tribe

26. Which of the following is not the name of a Hilichurl tribe in Dadaupa Gorge?
Ans: Ricer

27. When fighting a Ruin Guard, we can attack its weak spots to cause it to enter a state of paralysis. How many weak spots does a Ruin Guard have?
Ans: 2

28. Fatui Skirmishers will empower themselves in battle, and these empowerments must be removed to defeat them quickly. Of the following interactions, which one is the least efficient? – Electrohammer Vanguard
Ans: use Pyro DMG

Miscellaneous Questions

1. Which of the following statements about Elemental Reactions is false?
Ans: Anemo can have a Swirl reaction with Geo

2. Which of the following Book Collections was written by Klee’s mother, Alice?
Ans: Tevyat Travel Guides

3. Which of the following will not allow you to obtain Shrine of Depths Keys?
Ans: Completing a Story Quest

4. What does Lupical mean?
Ans: Family

5. Which of the following Elemental Resonances can reduce the CD of Elemental Skills?
Ans: Impetuous Winds

6. Which of the following statements about Elemental Reactions is true?
Ans: The Melt itself deals DMG

7. Which of the following cannot provide energy to charge an elemental burst?
Ans: Interacting with a Statue of Seven

8. Which of the following animals did not appear in “The Boar Princess”?
Ans: Rabbit

9. Which of the Archons was Mora named after?
Ans: The Geo Archon

10. Which location is not covered by the Teyvat Travel Guide?
Ans: Wuwang Hill

11. How many elements make up the continent of Teyvat?
Ans: 7

12. The Karst Crawlers at Mt. Hulao can entrap anyone who steps on them, covering the intruder in amber. Who planted those plants?
Ans: Mountain Shaper

13. What do Cecilias represent in the language of flowers?
Ans: “The true feelings of the prodigal son.”

14. Protective Canopy provides a 15% RES against all elements to all party members.
Ans: True

15. The rivalry between the two famed styles of cooking, Li and Yue, is a few hundred years old. Out of the two, the Yue style is popular among the enthusiasts of:
Ans: Mountain Delicacies (could also be Seaside Delectables)

16. Which of the following statements about Elemental Reactions is true?
Ans: The Burning reaction itself deals DMG

17. “Currently each Shrine of Depths can only be opened once, and cannot be reset” – is this statement true?
Ans: True

18. Which of the following factors affects the DMG dealt by Shatter?
Ans: Elemental Mastery

19. Which of the following statements about Dvalin’s “Caelestinum Finale Termini” ability is false?
Ans: Using a wind glider to glide above the cracked platforms will cause characters to suffer DMG.

20. How many Elemental Resonances can a single party have active at once?
Ans: 2

21. Can two characters of the same element activate an Elemental Resonance in Co-op Mode?
Ans: Yes

22. Which of the following items cannot be obtained from” Memories: Storming Terror I?
Ans: Vajr Amethyst Chunk

23. Which of the following material does not drop?
Ans: Amethyst

These are all of the questions and correct answers to ‘A Thousand Questions With Paimon Quiz’. If you manage to answer correctly, you can earn up to 150,000 Mora in two days.

That’s everything you need to know about Genshin Impact’s  ‘A Thousand Questions With Paimon’ event.

Source: Game Rant