fbpx
Home > Gaming > PS5 Treat Codes: Where To Find Codes To Win A PlayStation 5

All PS5 Treat Codes & Answers List (2022)

Want a free PlayStation 5? Here's the PS5 Treat Codes and estimated answers list.

The low availability of PlayStation 5 consoles can be frustrating but if you’re lucky, you can get one for FREE with the help of PS5 Treat Codes. How does it work and how to get a code? Are you eligible for this contest? Here’s everything you need to know.

Advertisement

PS5 Treat Code 2022 (PlayStation 5)

There are 14 PS5 Treat Codes:

  1. L2, Triangle, R1, Circle, L1, X, ←, →, R2, Square
  2. L2, R2, Triangle, R1, L1, Circle, ←, X, Square, →
  3. Triangle, R2, ←, Circle, L2, →, X, L1, R1, Square
  4. L1, Triangle, L2, →, R2, Circle, ←, X, Square, R1
  5. Triangle, Circle, L1, →, X, ←, R1, Square, L2, →
  6. R1, Triangle, R2, L2, Circle, ←, X, L1, →, Square 
  7. Triangle, →, Circle, L1, X R2, ←, Square, L2, →
  8. L2, R2, Triangle, Circle, ←, R1, →, X, Square, L1
  9. Triangle, ←, Circle, L1, L2, X, Square, R2, R1, →
  10. Triangle, R1, ←, R2, Circle, →, X, L1, Square, L2
  11. →, ←, R2, Triangle, Circle, L2, X, Square, →, ←
  12. L1, Triangle, Circle, →, X, L1, ←, Square, →, ←
  13. R1, →, Triangle, L1, Circle, X, R2, Square, L2, ←
  14. ←, L2, Triangle, →, Circle, R2, X, Square, R1, L1

Advertisement

how to enter find ps5 treat codes

All PS5 Treat Code Answers to Win a PlayStation 5 (2022)

PS5 Treat Code 1

Advertisement

  • L2, Triangle, R1, Circle, L1, X, ←, →, R2, Square (Thanks to u/Atheismiscool68 on Reddit)
  • Question 1: During December 2021, how many hours of games did players play on their PS4 console globally?
  • Answer 1: 1000000

PS5 Treat Code 2

  • L2, R2, Triangle, R1, L1, Circle, ←, X, Square, → (Thanks u/andYNWA96 on Reddit)
  • Question 2: During December 2021, how many times did players log into their PS4 console globally?
  • Answer 2: 111000000 or 5000000000 (Guessed by some members of the community)

Advertisement

PS5 Treat Code 3

  • Triangle, R2, ←, Circle, L2, →, X, L1, R1, Square (Thanks u/CautiousCacti on Reddit)
  • Question 3: During December 2021, how many hours did players play Uncharted 4: A Thief’s End globally?
  • Answer 3: 2000000 (source)

PS5 Treat Code 4

  • L1, Triangle, L2, →, R2, Circle, ←, X, Square, R1 (Thanks @GeraltRuth on Twitter)
  • Question 4: During December 2021, how many hours did players play “NBA 2K22” globally (PS5, PS4)?
  • Answer 4: 1000000

PS5 Treat Code 5

  • Triangle, Circle, L1, →, X, ←, R1, Square, L2, → (Thanks u/CautiousCacti)
  • Question 5: During December 2021, how many hours did players play “Horizon Zero Dawn” globally (PS5, PS4)?
  • Answer 5: 150000000

PS5 Treat Code 6

  • R1, Triangle, R2, L2, Circle, ←, X, L1, →, Square 
  • Question 6: During December 2021, how many hours of games did players play on their PS5 console globally?
  • Answer 6: 12000000000
  • (Thanks u/ben_forster)

PS5 Treat Code 7

  • Triangle, →, Circle, L1, X R2, ←, Square, L2, →
  • Question 7: During December 2021, how many hours did players play God of War globally? (PS5 and PS4)
  • Answer 7: 1800000

PS5 Treat Code 8

  • L2, R2, Triangle, Circle, ←, R1, →, X, Square, L1
  • Question 8: During December 2021, how many hours did players play “Marvel’s Spider-Man” globally? (PS5 and PS4)
  • Answer 8: 1600000-2000000

PS5 Treat Code 9

  • Triangle, ←, Circle, L1, L2, X, Square, R2, R1, →
  • Question 9: During December 2021, how many hours did players use the “YouTube” app globally? (PS5 and PS4)
  • Answer 9: 2500000

PS5 Treat Code 10

  • Triangle, R1, ←, R2, Circle, →, X, L1, Square, L2
  • Question 10: During December 2021, how many hours did players play “FIFA 22” globally? (PS5 and PS4)
  • Answer 10: 14000000

PS5 Treat Code 11

  • →, ←, R2, Triangle, Circle, L2, X, Square, →, ←
  • Question 11: During December 2021, how many hours did players play “Gran Turismo Sport” globally? (PS5 and PS4)
  • Answer 11: 800000 – 900000

PS5 Treat Code 12

  • L1, Triangle, Circle, →, X, L1, ←, Square, →, ←
  • Question 12: During December 2021, how many hours did players play “Ratchet & Clank: Rift Apart” globally? (PS5 and PS4)
  • Answer 12: 1000000 – 1500000

PS5 Treat Code 13

  • R1, →, Triangle, L1, Circle, X, R2, Square, L2, ←
  • Question 13: During December 2021, how many times did players log into their PS5 console globally?
  • Answer 13: 2500000000

PS5 Treat Code 14

  • ←, L2, Triangle, →, Circle, R2, X, Square, R1, L1
  • Question 14: During December 2021, how many hours did players use “Spotify” and “Apple Music” apps globally? (PS5 and PS4)
  • Answer 14: 2950000
  • (Thanks u/LengthinessFair343)

We will update with more codes as they are discovered. Keep in mind that the answers are estimates from the community and there’s no exact answer. You may win if yours is one of the closest correct answers.

Rules

The rules are simple – you need to find a code and enter it in the widget (linked below). Then, answer a quick question and win if you have one of the closest correct answers. The more codes you are able to spot, the more chances you have to enter and win.

How to Enter Treat Codes?

  • Head to the official PlayStation 5 Treat Codes link.
  • Click on the Enter Code button.
  • Login with your PSN account details. Enter your PS network account ID and accept the terms and conditions. Make sure you read through the official rules detailed on the page.
  • If the code is correct, you will unlock a question that you need to answer.
  • To check if your entry has been submitted, check if you have a crown symbol next to every quest that you have completed.
  • You can stay up to date with the PS5 Treat Codes on social channels with the help of the hashtag #PS5TREATCODES.
  • Codes will be released between 15 February 2022 and 28 February 2022. You can use them to enter the Treat Codes promotion until 7 March 2022.
  • Remember that you can only submit one entry per code you spot. So, in total, you can have 14 entries max.

Where to Find the PS5 Treat Codes?

The unique thing about this contest is that the codes will be found in unexpected places until 28th Feb 2022.

  • You can find them online or in key locations.
  • You can also spot them in events across areas including but not limited to gaming, film, sport and music.
  • Some codes can show up in multiple places.
  • So, what you need to do is keep your eyes peeled and keep scouring the internet for any leads. Reddit and Twitter will also help you out!

Here’s an example:

PS5 Codes Not Working?

There are a few conditions to be able to participate in this giveaway/contest.

  • You need to be at least 18 years old.
  • You need to have an active internet connection and a PSN account.
  • This contest is available for the following countries and regions.
    • Argentina, Brazil, Canada, Chile, Mexico and United States, Hong Kong, Indonesia, Japan, Malaysia, Singapore, South Korea, Taiwan, Thailand, Australia, Austria, Belgium, Croatia, Czech Republic, Denmark, Finland, France, Germany, Hungary, Ireland, Netherlands, Norway, Portugal, Russia, Saudi Arabia, Slovakia, Spain, Sweden, Switzerland, New Zealand, Poland, United Kingdom.

Hopefully, luck is in your favor and you get a chance to win a PS5 for free! If you’d like, check out our other guide on PS5 games that support 120 FPS for the best gaming experience.